Υπηρεσίες Clip News - Reporting & Analysis
Σε αποκλειστική συνεργασία με την Brandwatch, world leader στο χώρο του Digital Listening & Analysis, η Clip News σάς δίνει πρόσβαση σε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για την real time παρακολούθηση, αξιολόγηση και ανάλυση των αναφορών σας σε διαδίκτυο και social media στην Ελλάδα, και όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμη ώστε να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες αποτύπωσης και ανάλυσης της δημοσιότητας. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να μελετήσετε Consumer και Reputation Insights, ώστε να κάνετε ένα ολοκληρωμένο Brand Management,  Campaign Tracking ή Competition Analysis.

ΠΗΓΕΣ

Η πλατφόρμα συλλέγει στοιχεία από το διαδίκτυο (news sites, forums, blogs, portals) και τα Social Media (facebook, twitter, instagram, youtube, tumblr και reddit κλπ). Έχετε πρόσβαση σε live data και ιστορικά δεδομένα 10ετίας που προέρχονται από 100 εκατομμύρια πηγές παγκοσμίως, ενώ η Clip News είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να σας εγγυηθεί αποδελτίωση από το ανοιχτό περιεχόμενο του Facebook και του Instagram.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποκτώντας πρόσβαση στην πλατφόρμα, σας δίνονται οι παρακάτω δυνατότητες:

  • Ελεύθερη αναζήτηση με οποιαδήποτε λέξη κλειδί επιθυμείτε
  • Προκαθορισμένη αναζήτηση με τις λέξεις κλειδιά που έχετε ήδη δημιουργήσει

Σημειώσεις:

1. Οι αναζητήσεις μπορούν να γίνουν με boolean search για μεγαλύτερη ευκολία και για ακρίβεια αποτελεσμάτων.

2. Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε τις λέξεις σας σε τρέχοντα ή ιστορικά data.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Μέσα από πλήρως παραμετροποιήσιμα dashboard αποκτάτε μια ολοκληρωμένη εικόνα της δημοσιότητάς σας, μέσα από οπτικοποιήσεις (visualisation) δεδομένων, με γραφήματα, πίτες, πίνακες και πλήθος insights. Ενδεικτικά:

Influencers: Εντοπίστε ποιοι μιλούν για εσάς και τον ανταγωνισμό σας και την πραγματική τους απήχηση

Key Trends: Δείτε ποιες αναφορές έχουν τη μεγαλύτερη «κινητικότητα» στις digital κοινότητες, σε ποιες συζητήσεις γίνεται αναφορά στα θέματα που σας αφορούν και ποιο είναι το γενικότερο αίσθημα του κοινού

Word Cloud: Απεικόνιση των λέξεων / φράσεων που σχετίζονται με τα θέματά σας

Sentiment: Αυτόματο σύστημα αναγνώρισης του συναισθήματος που μεταδίδει η κάθε αναφορά.

Insights: Volume, Sentiment, History, Impressions, Impact, Reach, Outreach, Influence, Likes, Comments, Shares, Interactions, Top Tweets, Main Topics, Top Hashtags, Top Emoticons, Most Mentioned Tweeters

CHANNEL MONITORING

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε τα κανάλια που σας ενδιαφέρουν στο Twitter και το Facebook ώστε να παρακολουθήσετε τα δικά σας insights. Λαμβάνετε πληροφορίες για τα άτομα που αλληλοεπιδρούν με εσάς, τις αναρτήσεις που έχουν καλύτερη απήχηση και την ώρα/μέρα που δημοσιεύονται, ώστε να βελτιστοποιήσετε την online παρουσία σας.

ALERTING

Προλάβετε οποιαδήποτε κρίση προτού ξεσπάσει. Με το έξυπνο alerting σύστημα, η πλατφόρμα σάς ειδοποιεί σε περίπτωση που αυξηθεί ο όγκος των αναφορών σας πέραν του κανονικού, σε περίπτωση που εμφανιστούν λέξεις ή θέματα που σας ενδιαφέρουν ή σε περίπτωση που υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο sentiment των αναφορών σας.

ΧΡΕΩΣΗ

Η υπηρεσία χρεώνεται μηνιαίως με βάση τον αριθμό των αναφορών που θα φέρουν οι αναζητήσεις που ορίζετε.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!