Η Clip News σε “Black Friday” ρυθμους

Η “Black Friday” της Clip News συνεχίζεται αποκλειστικά για εσάς !
Ως τις 31/12/2021 μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με έκπτωση 50% στην κορυφαία digital consumer intelligence πλατφόρμα παγκοσμίως, την Brandwatch!

 

Από 100€ 50€ πλέον ΦΠΑ / μήνα για τις πρώτες 5.000 αναφορές

 

οταν το monitoring παιρνει αξια

Με την πρόσβαση στην πλατφόρμα της Brandwatch αποκτάτε εικόνα της δημοσιότητάς σας στα online Μέσα σε πραγματικό χρόνο, με απλό και γρήγορο τρόπο, χρησιμοποιώντας απεριόριστες λέξεις – κλειδιά* και πληρώνοντας μισή τιμή για τις πρώτες 5.000 αναφορές σας.

Ακόμη, μέσα από πλήρως παραμετροποιήσιμα dashboards αποκτάτε ολοκληρωμένη άποψη της online παρουσίας σας, μέσα από οπτικοποιήσεις (visualisation) δεδομένων, με γραφήματα, πίτες, πίνακες και πλήθος insights.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

*οροι προσφορας

1. Η προσφορά ισχύει ως 31/12/2021 και ώρα 17:30
2. Η έκπτωση ισχύει για το διάστημα που θα επιλέξετε σε μηνιαία βάση με ελάχιστη διάρκεια 1 μήνα και μεγαλύτερη τους 12 μήνες (έως Δεκέμβριο 2022)
3. Η προσφορά αφορά νέους ή υπάρχοντες συνδρομητές της Clip News. Για υπάρχοντες συνδρομητές η προσφορά αφορά μόνο σε νέες συνδρομές και όχι στις ήδη ισχύουσες
4. Η προσφορά 50€ για τις πρώτες 5.000 αναφορές αφορά προκαταβολή της ανάλογης μηνιαίας συνδρομής που θα επιλέξετε, ανεξάρτητα από υπάρχουσες συνδρομές. Σε περίπτωση που οι αναφορές υπερβούν τις 5.000/μήνα το επιπρόσθετο κόστος τιμολογείται μηνιαίως με το αρχικό τιμολόγιο 100€ / 5.000 αναφορές
5. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν εκπαίδευση δύο (2) ωρών στην πλατφόρμα

Φορμα ενδιαφεροντος

    Μείνετε ενημερωμένοι

    Μείνετε ενημερωμένοι

    Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

    You have Successfully Subscribed!