Αποδελτίωση
Social Media

Τα social media έχουν κυρίαρχη θέση στη διάδοση πληροφοριών και η παρακολούθησή τους είναι απαραίτητη. Η Clip News προσφέρει μια υπηρεσία αποδελτίωσης που όχι μόνο καταγράφει τις αναφορές στις σημαντικότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αναλύει και την επίδρασή τους, δίνοντας στους συνδρομητές σημαντικά ποιοτικά στοιχεία.

Παρακολουθούμε τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, TikTok, LinkedIn) και σας ενημερώνουμε real time για τις συζητήσεις που γίνονται, με πλήθος επιπρόσθετων στοιχείων όπως: Influencers, Trending Topics, Impressions, Impact κ.α.

Μέσω του Clip News Portal και της Brandwatch Online Analytics, έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε απευθείας με το χρήστη που έχει κάνει κάποιο post, κάνοντας reply, share, ή like στην αρχική ανάρτηση.

Επιπρόσθετα, η Clip News σας προσφέρει ένα εργαλείο παρακολούθησης και αξιολόγησης των δικών σας social media καναλιών, για να έχετε πλήρη εικόνα για το προφίλ σας στα social media.

Αποδελτίωση Social Media - Clip News
i

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ

Πανελλαδικές και Περιφερειακές εφημερίδες, περιοδικός και κλαδικός Τύπος, newsletter και free press.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ INTERNET

Αναζήτηση δεδομένων σε όλον τον ελληνικό ιστό και εξειδικευμένες θεματικές λίστες website.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, Instagram,
YouTube, TikTok, LinkedIn

z

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

25 ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα, πάνω από 1.000 σταθμοί και κανάλια σε 18 χώρες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!