Αποδελτίωση Internet - Clip News

Αποδελτίωση Internet

Η Clip News υπήρξε πρωτοπόρος στις υπηρεσίες αποδελτίωσης Internet, καθώς αποτελεί την πρώτη εταιρεία που προσέφερε υπηρεσίες παρακολούθησης του Διαδικτύου. Σήμερα καλύπτουμε web sites, forums, blogs από όλο το Ελληνικό και Κυπριακό Διαδίκτυο.

 

Για την παρακολούθηση του Internet, η Clip News χρησιμοποιεί συνδυασμό πολλών τεχνολογιών, ώστε να προσφέρει την πληρέστερη κάλυψη στους συνδρομητές της. Συγκεκριμένα, η αποδελτίωση γίνεται μέσω αυτόματου συστήματος παρακολούθησης που έχει αναπτύξει η Clip News, καθώς και με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων του εξωτερικού.

Πέρα από την αυτόματη αναζήτηση, το τμήμα Internet Clipping της εταιρείας κάνει στοχευμένες αναζητήσεις για να καλύψει τις ανάγκες κάθε συνδρομητή.

Μπορείτε να λάβετε τις υπηρεσίες αποδελτίωσης Internet της Clip News είτε από την πλατφόρμα Brandwatch Online Analytics είτε μέσα από το Clip News Portal.

i

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ

Πανελλαδικές και Περιφερειακές εφημερίδες, περιοδικός και κλαδικός Τύπος, newsletter και free press.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ INTERNET

Αναζήτηση δεδομένων σε όλον τον ελληνικό ιστό και εξειδικευμένες θεματικές λίστες website.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, Instagram,
YouTube, TikTok, LinkedIn

z

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

25 ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα, πάνω από 1.000 σταθμοί και κανάλια σε 18 χώρες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!