Υπηρεσίες
Reporting & Analysis

Υπηρεσίες Clip News - Reporting & Analysis

Ο αυξανόμενος όγκος δεδομένων δημοσιότητας, ιδιαίτερα στα online media, είναι μια πρόκληση που καλείται κάθε επιχείρηση να αντιμετωπίσει.

Με πολύχρονη εμπειρία σε υπηρεσίες Reporting, ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης της δημοσιότητας, η Clip News αντιμετωπίζει την πρόκληση αυτή, παρέχοντάς σας αξιόπιστες υπηρεσίες που καθοδηγούνται από τα δεδομένα (data-driven media intelligence) μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

Με τη χρήση νέων, καινοτόμων εργαλείων και έμφαση σε τεχνολογίες βασισμένες στο Machine Learning και Artificial Intelligence, η Clip News σας παρέχει μια νέα εμπειρία στην αξιολόγηση και αποτίμηση της δημοσιότητάς σας, μέσα από αξιόπιστα report και αναλύσεις που βασίζονται σε δεδομένα (media data analysis).

Οι υπηρεσίες Reporting και Analysis:

– δίνουν προστιθέμενη αξία στην αποδελτίωση που ήδη λαμβάνετε

– αποκωδικοποιούν την παρουσία σας στα media 

οπτικοποιούν τα data (visualisation), συνοδεύοντάς τα με επεξηγήσεις και insights για τη βελτιστοποίηση των ενεργειών σας

 καθοδηγούν τις ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα σας, στα offline και στα online media

– αναλύουν τη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στην εταιρεία ή το προϊόν σας

συγκρίνουν τη δημοσιότητά σας με αυτή των ανταγωνιστών σας, για να διαμορφώσετε ολοκληρωμένο marketing plan

Οι υπηρεσίες Reporting και Analysis που προσφέρουμε είναι εξατομικευμένες (custom made) ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Το τμήμα Reporting και Analysis της Clip News στελεχώνεται από δημοσιογράφους και αναλυτές, με εμπειρία σε υπηρεσίες σύνοψης και ανάλυσης της δημοσιότητας από διάφορους τομείς και κλάδους της οικονομίας και όχι μόνο.

report & analysis
i

MEDIA SUMMARY

Συνοπτική ενημέρωση για το σύνολο της δημοσιότητάς σας.

MEDIA ANALYSIS

Ποσοτική και ποιοτική ανάλυση της δημοσιότητάς σας.

EXECUTIVE REPORT

A big-picture view of your media presence.

AD HOC REPORT

Υπηρεσίες Reporting 24/7 για κάθε σας ανάγκη.

CLIP COMBOS

PREMIUM, EXTENDED, STANDARD

Επωφεληθείτε από ειδικές συνδρομές, συνδυάζοντας υπηρεσίες Αποδελτίωσης, Reporting & Analysis για να αποκτήσετε πλήρη εικόνα της δημοσιότητάς σας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!