Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > Mobile Portal

Η Clip News δημιούργησε το Mobile Portal για τους συνδρομητές της που θέλουν να λαμβάνουν την αποδελτίωση τους σε κινητά τηλέφωνα.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση προσαρμογής σε ανάλυση από οθόνες ‘’έξυπνων κινητών’’ (iPhone, Android, Blackberry κτλ) και σε Table PC (iPad, Asus κτλ).

Xαρακτηριστικά

Η εφαρμογή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευχρηστία και στην λειτουργικότητα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τα παρακάτω:


1. Καρτέλα αποκομμάτων Εντύπων και Internet

2. Εμφάνιση των κατηγοριών

3. Εμφάνιση των λέξεων κλειδιών

4. Εμφάνιση του κειμένου του αποκόμματος (text)

5. Εμφάνιση του αποκόμματος σε αρχείο εικόνας jpg και pdf

6. Αποστολή του αποκόμματος από το κινητό σας μέσω e-mail

7. Ρύθμιση των λέξεων κλειδιών που θέλετε να παραλαμβάνεται στο κινητό σας

8. Ρύθμιση των ημερομηνιών που θέλετε να εμφανίζονται στο κινητό σας


Πρόσβαση

Για να δείτε πως λειτουργεί, πληκτρολογήστε στον browser του κινητού σας τη διεύθυνση μας www.clipnews.gr . Η εφαρμογή αυτόματα καταλαβαίνει ότι η πρόσβαση γίνεται από κινητό και θα σας κατευθύνει στο mobile Portal μας.


 

Δυνατότητες

Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορείτε να δείτε το κείμενοτου αποκόμματος (OCR) χωρίς απαραίτητα να ανοίξετε το ίδιο το απόκομμα, καθώς έχετε πάντα την επιλογή να το δείτε σε μορφή Jpg ή pdf.Καινοτομία

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Mobile Portal είναι το ότι δε φορτώνετε άσκοπα σελίδες με αποτέλεσμα να μην κατεβάζετε άσκοπα kb πληροφοριών.

 

Μέλημα μας είναι να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα φιλικά και προσεκτικά σχεδιασμένο Mobile Portal χωρίς άσκοπα Refresh ή πισωγυρίσματα ανάμεσα σε οθόνες, δεδομένου ότι η χρέωση του Mobile Internet μπορεί να γίνει πολύ ακριβή.


Ευελπιστούμε ότι για όλους εσάς που θέλετε να είστε άμεσα συνδεδεμένοι με την επικαιρότητα, η εφαρμογή μας κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια.


 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin