Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > Συχνές Ερωτήσεις > Διεθνή Μέσα


Γιατί να επιλέξω υπηρεσίες διεθνούς αποδελτίωσης;
Γιατί θα έπρεπε να επιλέξω τη Clip News;
Πόσο κοστίζει;
Πότε ξεκινάει η αποδελτίωση του θεματολογίου που έχω επιλέξει;
Υπάρχει ελάχιστη διάρκεια παροχής υπηρεσιών;
Πόσο γρήγορα μπορώ να λάβω τα αποκόμματά μου;
Παραδίδετε αποκόμματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail);
Παρέχονται Αγγλικές μεταφράσεις - περιλήψεις;
Παρέχονται Ελληνικές μεταφράσεις - περιλήψεις;
Είναι δυνατή η αποδελτίωση από ραδιόφωνο και τηλεόραση;
Είναι δυνατή η αποδελτίωση του Internet;
Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένα έντυπα για την αποδελτίωση του θεματολογίου μου;
Τι σημαίνει χρέωση ανά απόκομμα;
Ποια μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτει το τμήμα εξωτερικού;
Υπάρχει περιορισμός στις λέξεις κλειδιά που μπορώ να δώσω;
Μπορώ να αλλάξω τις λέξεις κλειδιά ή το θεματολόγιο μου;
Πόσο συχνά μπορώ να αλλάξω το θεματολόγιο μου;
Ποσό καιρό διαρκεί να γίνουν οι τροποποιήσεις;
Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για περισσότερες πληροφορίες;Ε:
Γιατί να επιλέξω υπηρεσίες διεθνούς αποδελτίωσης;
Α: Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδίδουν όλων των ειδών πληροφορίες; θετικές και αρνητικές και διαμορφώνουν αναλόγως την κοινή γνώμη. Το να μη γνωρίζει μια εταιρία τι γράφεται για αυτή στα μέσα μπορεί να της κοστίσει ακριβά - χαμένες ευκαιρίες και προσφορές, σπίλωση ονόματος. Οι εταιρίες πρέπει να γνωρίζουν τι γράφεται για αυτές. Γιατί; Πολύ απλά επειδή όσο περισσότερο μια φήμη διατηρείται και διαιωνίζεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά μπορεί να προκαλέσει. Το να γνωρίζει μια εταιρία τι γράφεται και τι λέγεται για αυτή στα μέσα είναι το πρώτο βήμα για τη διαμόρφωση αποτελεσματικής στρατηγικής. Για παράδειγμα μια εταιρία που γνωρίζει ότι ο ανταγωνιστής της ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά ένα νέο προϊόν μπορεί να «λάβει τα μέτρα της» και να αποφύγει πιθανή πτώση των πωλήσεων της. Μία εταιρία με διεθνείς δραστηριότητες χρειάζεται να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στη χώρα ή στις χώρες για τις οποίες ενδιαφέρεται. Ποιες είναι οι εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ποιοι είναι οι ανταγωνιστές και ποιοι οι πιθανοί σύμμαχοι, ποια είναι τα περιθώρια ανάπτυξης και κέρδους σε συγκεκριμένες αγορές, ποια είναι η έκταση και το ύφος της αναφοράς ως προς το όνομα της εταιρίας στα τοπικά μέσα. Επειδή το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης και η μορφή των αποκομμάτων διαφέρει ανάλογα με τη χώρα προέλευσης, η κατανόηση και η εμπειρία μας καθιστά ικανούς να διαπραγματευτούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας. (μενού)
Ε: Γιατί θα έπρεπε να επιλέξω τη Clip News;
Α:
Γιατί η Clip News μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες αποδελτίωσης από διεθνή μέσα από 117 χώρες. Η Clip News ήταν η πρώτη εταιρία αποδελτίωσης στην Ελλάδα που εντάχθηκε στο δυναμικό της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) τον Ιούνιο του 2002, στο συνέδριο της ένωσης στο Βερολίνο της Γερμανίας. Σε συνεργασία με τα μέλη της FIBEP και άλλους συνεργάτες είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποδελτίωση από έντυπα, Internet, τηλεόραση, ραδιόφωνο, πρακτορεία ειδήσεων μαζί με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως περιλήψεις / μεταφράσεις σε ελληνικά και αγγλικά, αναλύσεις, απομαγνητοφωνήσεις κτλ.(μενού)
Ε: Πόσο κοστίζει;
Α: Κάθε γραφείο αποδελτίωσης ακολουθεί τη δική του τιμολογιακή πολιτική. Η χρέωση περιλαμβάνει πάγια μηνιαία συνδρομή ανά χώρα, χρέωση ανά απόκομμα, χρέωση ανά αγγλική περίληψη / μετάφραση, έξοδα αποστολής σε χώρες με πνευματικά δικαιώματα. Μπορεί να υπάρξουν και έξτρα χρεώσεις ανάλογα με τις συνθήκες σε κάθε αγορά. Κάθε προσφορά περιγράφει αναλυτικά τις χρεώσεις και τις συνθήκες κάθε αγοράς.(μενού)
Ε: Πότε ξεκινάει η αποδελτίωση του θέματος που έχω επιλέξει;
Α: Εξαρτάται από τη χώρα που θα επιλέξετε, καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας τη διαφορά ώρας που υπάρχει μεταξύ της Ελλάδας και άλλων χωρών. Η αποδελτίωση σας ξεκινάει εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την ημέρα παραλαβής της υπογεγραμμένης από εσάς εντολής παραγγελίας ή την ημέρα που εσείς επιθυμείτε, και εντός 2-3 ημερών από χώρες της Αμερικής, Ασίας, Αφρική και Ωκεανίας. (μενού)
Ε: Υπάρχει ελάχιστη διάρκεια παροχής υπηρεσιών;
Α: Η ελάχιστη διάρκεια υπηρεσιών αποδελτίωσης είναι ένας μήνας. (μενού)
Ε: Πόσο γρήγορα μπορώ να λάβω τα αποκόμματά μου;
Α: Εξαρτάται από τη χώρα που θα επιλέξετε. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας τη διαφορά ώρας που υπάρχει μεταξύ της Ελλάδας και άλλων χωρών. Σε γενικές γραμμές, η Clip News μπορεί να αποστείλει τα αποκόμματά σας την ίδια ημέρα με καθυστέρηση 1-2 ημερών για επαρχιακές εφημερίδες. (μενού)
Ε: Παραδίδετε αποκόμματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail);
Α: Η παράδοση αποκομμάτων μέσω e-mail είναι διαθέσιμη από τις περισσότερες χώρες που καλύπτουμε. Σε χώρες όπου ισχύουν πνευματικά δικαιώματα η αποστολή των αποκομμάτων σε εμάς γίνεται μέσω fax ή μέσω ταχυδρομείου και σε εσάς αποστέλλονται ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.(μενού)
Ε: Παρέχονται αγγλικές μεταφράσεις - περιλήψεις;
Α: ΝΑΙ, η πλειοψηφία των χωρών που καλύπτουμε παρέχει αγγλικές μεταφράσεις - περιλήψεις. (μενού)
Ε: Παρέχονται ελληνικές μεταφράσεις - περιλήψεις;
Α:
ΝΑΙ, κατόπιν συνεννόησης. (μενού)
Ε: Είναι δυνατή η αποδελτίωση από ραδιόφωνο και τηλεόραση;
Α: Ναι. Η πλειοψηφία των χωρών που καλύπτουμε παρακολουθεί τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, προγράμματα και εκπομπές. Κασέτες και εγγραφές από τηλεόραση και εγγραφές από ραδιόφωνο παραδίδονται κατόπιν συνεννοήσεως. Για περισσότερες πληροφορίες ανά χώρα πατήστε εδώ (country details). (μενού)
Ε: Είναι δυνατή η αποδελτίωση του Internet;
Α: ΝΑΙ. Η πλειοψηφία των χωρών που καλύπτουμε παρακολουθεί επιλεγμένες ιστοσελίδες. Αποκόμματα από το Internet παραδίδονται κατόπιν συνεννοήσης. Για περισσότερες πληροφορίες ανά χώρα πατήστε εδώ (country details).(μενού)
Ε: Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένα έντυπα για την αποδελτίωση του θεματολογίου μου;
Α: Ναι. Υπάρχουν χώρες, όπως η Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που αποδελτιώνουν χιλιάδες έντυπα. Εάν γνωρίζετε εκ των προτέρων ποιες εφημερίδες ή περιοδικά θέλετε να αποδελτιωθούν, θα μεταβιβάσουμε το αίτημά σας στο συνεργάτη μας, ο οποίος θα διαμορφώσει την υπηρεσία ανάλογα με το αίτημά σας. Σε περίπτωση που το έντυπο που έχετε επιλέξει δεν περιλαμβάνεται στη λίστα εντύπων, είναι στη κρίση του κάθε γραφείου να αποφασίσει εάν θα προσθέσει το συγκεκριμένο έντυπο στη λίστα με τα έντυπα που θα αποδελτιωθούν για τις ανάγκες σας. Εάν δε γνωρίζετε ποιες εφημερίδες ή περιοδικά επιθυμείτε να αποδελτιωθούν, συζητάμε μαζί σας λεπτομερώς τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει και ζητάμε από το συνεργάτη μας να ετοιμάσει μια λίστα με τα έντυπα που ταιριάζουν περισσότερο στο θεματολόγιο σας. Εάν αυτού του είδους η υπηρεσία δεν παρέχεται από τη χώρα που έχετε επιλέξει, η επιλογή των εντύπων γίνεται από εμάς λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ανάγκες σας. Είναι πάντοτε προτιμότερο να επιλέγετε τις κυριότερες καθημερινές εφημερίδες εθνικής εμβέλειας και περιοδικά του άμεσου ενδιαφέροντός σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε καλύτερα τον όγκο των αποκομμάτων που αποδελτιώνονται για εσάς.(μενού)
Ε: Τι σημαίνει χρέωση ανά απόκομμα;
Α: Κάθε χώρα ακολουθεί τη δική της τιμολογιακή πολιτική. Τα περισσότερα γραφεία χρεώνουν ανά απόκομμα ανεξάρτητα από τον αριθμό των σελίδων που μπορεί να έχει. Ωστόσο, υπάρχουν χώρες που χρεώνουν το απόκομμα ανά σελίδα, δηλαδή πληρώνετε για κάθε σελίδα που έχει το απόκομμα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα χρεώνει 1 ευρώ τη σελίδα. Εάν λάβετε ένα απόκομμα τριών σελίδων θα πληρώσετε 3 σελίδες Χ 1 ευρώ = 3 ευρώ . Κάποιες χώρες όμως έχουν όριο στις σελίδες που χρεώνουν. Επιπλέον, σε χώρες όπου ισχύουν πνευματικά δικαιώματα για εφημερίδες και περιοδικά υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά απόκομμα. Τα πάγια πνευματικών δικαιωμάτων δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του αποκόμματος και χρεώνονται ξεχωριστά. Επιπλέον, κάποιες χώρες ακολουθούν διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για περιοδικά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα εξωτερικού στο τηλέφωνο 2310 50.15.75 ή με e-mail. (μενού)
Ε: Ποια μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτει το τμήμα εξωτερικού
Α: Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να ψάξουν τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν σε καθημερινές και μη καθημερινές εφημερίδες, όλων των ειδών τα περιοδικά, σε επιλεγμένους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μπορούν να αναζητήσουν τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει σε πρακτορεία ειδήσεων και στο Internet. Οι συνεργάτες μας θα ψάξουν σε on line εφημερίδες και περιοδικά καθώς επίσης σε chat rooms, news groups and bulletin boards στο Internet.Η αναζήτηση του θεματολογίου σας είναι επίσης δυνατή από teletext. Για δείγματα αποκομμάτων από έντυπα μέσα και internet, καθώς επίσης δείγματα αρχείων ήχου και εικόνας για αποδελτίωση από Τηλεόραση και Ραδιόφωνο μπορείτε να δείτε στο επίδειξη. (μενού)
Ε: Υπάρχει περιορισμός στις λέξεις κλειδιά που μπορώ να δώσω;
Α: Εξαρτάται από τη χώρα επιλογής. Σε γενικές γραμμές οι συνεργάτες μας δεν περιορίζουν τον αριθμό των λέξεων κλειδιών, ούτε έχουν επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που το θεματολόγιο σας είναι εκτενές. (μενού)
Ε: Μπορώ να αλλάξω τις λέξεις κλειδιά ή το θεματολόγιο μου;
Α: Ναι, όσο συχνά θέλετε. Απλά επικοινωνήστε με το τμήμα εξωτερικού στο τηλέφωνο 2310 50.15.75 ή στείλτε το αίτημα σας μέσω e-mail(μενού)
Ε: Πόσο συχνά μπορώ να αλλάξω το θεματολόγιο μου;
Α: Όσο συχνά το θεωρείτε απαραίτητο. Οι τροποποιήσεις του θεματολογίου σας γίνονται χωρίς χρέωση. (μενού)
Ε: Πόσο καιρό διαρκεί να γίνουν οι τροποποιήσεις;
Α: Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην εντολή σας θεματολόγιο, λίστα εντύπων, τρόπος αποστολής κτλ, επικοινωνώντας με το τμήμα εξωτερικού στο τηλέφωνο 2310 50.15.75 ή στέλνοντας e-mail. Οι αλλαγές τίθενται σε εφαρμογή μία μέρα μετά την υποβολή του αιτήματός σας. (μενού)
Ε: Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για περισσότερες πληροφορίες;
Α: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη κα. Σοφία Καρακεβά, υπεύθυνη του τμήματος εξωτερικού στο τηλ: 2310 50.15.75, fax: 2310 50.15.73 ή μέσω e-mail. (μενού)
 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin