Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > Συχνές Ερωτήσεις > Internet


Δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μια μηχανή αναζήτησης αντί για την υπηρεσία σας;
Ποιος έχει κατασκευάσει το σύστημα λήψης δεδομένων και την μηχανή αναζήτησης;
Παρακολουθούν άνθρωποι τα αποτελέσματα των αναζητήσεων που λαμβάνει κάθε χρήστης;
Τι πληροφορίες μπορώ να ζητήσω από την υπηρεσία Internet Clipping;
Πόσο συχνά μπορώ να αλλάζω το αντικείμενο της αναζήτησης;
Μπορώ να ζητήσω πληροφορίες για δύο ή τρία θέματα;
Σε κάθε λέξη κλειδί που παρακολουθείτε χρεώνομαι ξεχωριστά για τις πτώσεις γραμματικής της ίδιας λέξης ή παράγωγό της;
Βρήκα μια δημοσίευση που με ενδιαφέρει για την οποία δεν με ενημέρωσε η υπηρεσία σας.
Σε ποια γλώσσα γίνονται οι αναζητήσεις;
Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες αναζήτησης στο Internet;
Παρακολουθώντας το site μου και ενημερώνοντας άλλους για ό,τι δημοσιεύω παραβιάζετε το copyright μου.

 

Ε: Δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μια μηχανή αναζήτησης αντί για την υπηρεσία σας;
A: Θεωρητικά ναι αλλά θα έπρεπε να βρείτε μια μηχανή αναζήτησης που να σας επιτρέπει να κάνετε αναζητήσεις μόνο σε ειδησεογραφικά sites με χρονικούς περιορισμούς (π.χ. μόνο ότι δημοσιεύθηκε την τελευταία εβδομάδα). Ακόμη και τότε όμως θα έπρεπε να επαναλαμβάνετε κάθε τόσο προσωπικά τις αναζητήσεις ενώ με την υπηρεσία μας λαμβάνετε τα αποτελέσματα αυτόματα στο mailbox σας. (μενού)
Ε: Ποιος έχει κατασκευάσει το σύστημα λήψης δεδομένων και την μηχανή αναζήτησης;
Α: Η ανάπτυξη όλης της εφαρμογής έχει γίνει από εμάς. (μενού)
Ε: Παρακολουθούν άνθρωποι τα αποτελέσματα των αναζητήσεων που λαμβάνει κάθε χρήστης;
Α: Το Internet Monitoring πάντοτε. Στο Internet Clipping η αποστολή είναι αυτόματη αλλά γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος για να εξασφαλιστεί η διαρκής παροχή δεδομένων υψηλής ποιότητας στον τελικό χρήστη. (μενού)
Ε: Τι πληροφορίες μπορώ να ζητήσω από την υπηρεσία Internet Clipping;
Α: ,τι θέλετε! Η υπηρεσία όμως είναι κατασκευασμένη για ειδικές και όχι για γενικές πληροφορίες. Θα τη βρείτε πολύ χρήσιμη όταν σας ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο (π.χ. η εταιρεία Χ ή ο άνθρωπος Ψ), αλλά όχι και τόσο αν θέλετε κάτι γενικό (π.χ. μόνο δημοσιεύσεις για αθλητικά). (μενού)
Ε: Πόσο συχνά μπορώ να αλλάζω το αντικείμενο της αναζήτησης;
Α: Σε μια εξάμηνη συνδρομή συνολικά τρεις φορές. (μενού)
Ε: Μπορώ να ζητήσω πληροφορίες για δύο ή τρία θέματα;
Α: Ναι. Η υπηρεσία λειτουργεί με λέξεις κλειδιά. Μπορείτε να επιλέξετε όσες και όποιες λέξεις κλειδιά θέλετε. (μενού)
Ε: Σε κάθε λέξη κλειδί που παρακολουθείτε χρεώνομαι ξεχωριστά για τις πτώσεις γραμματικής της ίδιας λέξης ή παράγωγό της;
Α: Οχι. Με το που μας δίνετε εντολή παρακολούθησης μιας λέξεως εμείς προσθέτουμε στην αναζήτηση και όλες τις πιθανές γραμματικές πτώσεις ή παράγωγα. Π.χ. Κινηματογράφος, Κινηματογραφικά, Κινηματογράφοι κτλ. (μενού)
Ε: Βρήκα μια δημοσίευση που με ενδιαφέρει για την οποία δεν με ενημέρωσε η υπηρεσία σας.
Α: Είναι πιθανό, καθώς δεν παρακολουθούμε όλα τα sites που υπάρχουν. Τα sites τα οποία παρακολουθούμε τα ανακοινώνουμε στην ενότητα Κάλυψη Internet. Επίσης τα κριτήρια αναζήτησης που έχετε ορίσει πιθανώς να μην ήταν επαρκή. (μενού)
Ε: Σε ποια γλώσσα γίνονται οι αναζητήσεις;
Α: Προς το παρόν παρακολουθούμε μόνο Ελληνικά sites αν και έχουμε την δυνατότητα παρακολούθησης και sites στην Αγγλική γλώσσα. Για οτιδήποτε ιδιαίτερο επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας. (μενού)
Ε: Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες αναζήτησης στο Internet;
Α:

Η υπηρεσία του Web Clipping είναι η βασική έκδοση της υπηρεσίας και δεν έχετε την δυνατότητα να ορίσετε τα sites που εσείς θέλετε να παρακολουθούμε. Αυτά επιλέγονται από εμάς με κριτήριο την ειδησεογραφική μορφή του site, την συχνή ανανέωση του και το περιεχόμενο του.

Η εύρεση και η χρέωση της υπηρεσίας Web Clipping γίνεται με βάση τις λέξεις κλειδιά που μας έχετε δώσει να αναζητήσουμε για εσάς και χρεώνεται με 250 EUR / εξάμηνο για 1 έως 3 λέξεις κλειδιά. Για περισσότερες λέξεις κλειδιά υπάρχουν εκπτώσεις στην συνολική χρέωση.

Η υπηρεσία του Web Monitoringείναι η εξειδικευμένη έκδοση της υπηρεσίας και σας δίνει την δυνατότητα να ορίσετε εσείς τα sites που θέλετε να παρακολουθούμε (π.χ. ανταγωνιστές κτλ). Οι δυνατότητες της υπηρεσίας δεν περιορίζονται ΜΟΝΟ σε λέξεις κλειδιά αλλά στην συνολική παρακολούθηση των Sites (αλλαγές, απαντήσεις κτλ)

Η χρέωση της υπηρεσίας Web Monitoring γίνεται με βάση των αριθμό, την πολυπλοκότητα, την έρευνα και το βάθος των sites που θέλετε να παρακολουθούμε. Η συνδρομή δεν προκαθορίζεται και αποστέλλεται οικονομική προσφορά κατά παραγγελία και σύμφωνα με τις ανάγκες σας. (μενού)

Ε:
Παρακολουθώντας το site μου και ενημερώνοντας άλλους για ό,τι δημοσιεύω παραβιάζετε το copyright μου.
Α: 'Oχι διότι δεν αποθηκεύουμε το περιεχόμενό σας και αναμεταδίδουμε μόνο μια σύνοψη και παραπομπές προς αυτό (fair use). Έτσι, διαφημίζουμε το site σας και προτρέπουμε περισσότερους χρήστες του δικτύου να το επισκεφθούν.
Παρόλα αυτά, αν αισθάνεστε ότι οι ενέργειές μας σας θίγουν ή σας δημιουργούν οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε για τη διευθέτηση του θέματος.
(μενού)

 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin