Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > TV & Radio Alert
TV & Radio Alert


Η Clip News παρέχει ένα αξιόπιστο σύστημα παρακολούθησης των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Καθημερινά καταγράφουμε 25 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο.
   
Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν αρκετές εταιρίες που ενώ δεν έχουν μεγάλη δημοσιότητα στα οπτικοακουστικά μέσα, παρόλα αυτά θα θέλανε να χρησιμοποιούν μια υπηρεσία παρακολούθησης της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, με ιδιαίτερα χαμηλή συνδρομή, που να τους παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση που κάτι συμβεί.  

Δημιουργήσαμε λοιπόν τη νέα υπηρεσία TV & Radio Alerts, που σκοπό έχει να καλύψει αυτή την ανάγκη και να λειτουργήσει ως «δικλείδα ασφαλείας» για την κάλυψη των οπτικοακουστικών μέσων.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ;
  • Παρακολούθηση της εταιρίας σας και των brand σας: Συνολικά η υπηρεσία καλύπτει 5 λέξεις κλειδιά σε όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς 24Χ7.

  • Alerting system: Μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που θα υπάρξει σχετική αναφορά, λαμβάνετε με email ένα link ώστε να δείτε ή να ακούσετε το απόσπασμα, καθώς και ένα μικρό κείμενο.

  • Δυνατότητα προγραμματισμού των Alerts: Διάφορες επιλογές ώστε να προγραμματίσετε τη λήψη των alerts σας όπως σας εξυπηρετεί.

  • Δυνατότητα παράδοσης του Clip: Με μια μικρή επιβάρυνση 10,00€ ανά clip, σας κόβουμε το απόσπασμα που θέλετε και σας παραδίδουμε έτοιμο το TV ή Radio clip σε υψηλή ανάλυση και διάφορα format.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;
  • Ασφάλεια: Ότι και αν συμβεί κατά τη διάρκεια του έτους, είστε ενημερωμένοι και εξασφαλισμένοι. Όταν υπάρξει η ανάγκη της υπηρεσίας δεν χρειάζεται να ψάχνετε!

  • Εξοικονόμηση κόστους: Ελάχιστη ετήσια συνδρομή.

  • Εξοικονόμηση χρόνου: Λαμβάνετε alert ΜΟΝΟ όταν εμφανιστεί το όνομα σας ή το προϊόν σας.


Η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε ετήσια συνδρομή και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αναβαθμιστεί σε κανονική παρακολούθηση τηλεόρασης και ραδιοφώνου (TV & Radio Monitoring), με χρήση της ειδικής πλατφόρμας της Clip News που σας προσφέρει πλήθος προνομίων, όπως Power Search (ελεύθερη αναζήτηση για οτιδήποτε θέλετε σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς). 

Ζήτα προσφορά

 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin