Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > Διεθνή Μέσα > Επίδειξη

Η Clip News είναι σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες από έντυπα μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, κέντρα ειδήσεων, internet και teletext από 117 χώρες από όλο τον κόσμο.

Για να πάρετε μια "γεύση" του τι μπορούμε να σας προσφέρουμε επιλέξτε το μέσο που σας ενδιαφέρει. Τα δείγματα που παρέχονται εδώ έχουν επεξεργαστεί σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό.


Τύπος


Απόκομμα Μεγάλης Βρετανίας - όπως θα δείτε περιέχει στοιχεία όπως ο τίτλος της εφημερίδας ή του περιοδικού, την ημερομηνία, τη σελίδα, τη μέση κυκλοφορία του εντύπου, τηλέφωνο, τη λέξη κλειδί καθώς επίσης και μικρογραφία (thumbnail) της θέσης του αποκόμματος στο έντυπο.

Απόκομμα Κίνας - όπως θα δείτε περιέχει στοιχεία όπως ο τίτλος της εφημερίδας ή του περιοδικού, την ημερομηνία και τη σελίδα. Επίσης θα δείτε ότι η αγγλική μετάφραση είναι ενσωματωμένη στη σελίδα μαζί με το απόκομμα.


 

Δείγματα αποκομμάτων τύπου Download
Χώρα Λέξη κλειδί
Μεγάλη Βρετανία Drug addiction
Κίνα Cultural Olympiad
Tif format Word doc
24.5 kb -
- 131kb

Μαζί με τα αποκόμματά σας μπορείτε να λαμβάνετε και αγγλικές μεταφράσεις / περιλήψεις. Παρέχονται σε μορφή word document ή είναι ενσωματωμένες μαζί με το απόκομμα στο ίδιο αρχείο.


Τηλεόραση

Η αναζήτηση των λέξεων κλειδιών γίνεται σε επιλεγμένους τηλεοπτικούς σταθμούς και σε επιλεγμένες εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Λαμβάνετε ένα αρχείο εικόνας και ήχου μαζί με συνοδευτικό κείμενο στην τοπική γλώσσα. Αν δεν είστε γνώστης της τοπικής γλώσσας μπορείτε να μας ζητήσετε να σας αποσταλεί το κείμενο και στα αγγλικά

Δείγμα οπτικοακουστικού αρχείου Download
Χώρα Λέξη κλειδί
Δημοκρατία της Τσεχίας Greek Football
TV clip Czech transcript English transcript
5.12 MB 28.9 kb 46.9kb


Ραδιόφωνο


Η αναζήτηση των λέξεων κλειδιών γίνεται σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε επιλεγμένες εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Λαμβάνετε ένα αρχείο ήχου μαζί με συνοδευτικό κείμενο στην τοπική γλώσσα. Αν δεν είστε γνώστης της τοπικής γλώσσας μπορείτε να μας ζητήσετε να σας αποσταλεί το κείμενο και στα αγγλικά.


Δείγμα ακουστικού αρχείου Download
Χώρα Λέξη κλειδί
Δημοκρατία της Τσεχίας Piraeus Port
TV clip Czech transcript English transcript
768 kb 29.7 kb 50.9 kb


Η αναζήτηση των λέξεων κλειδιών γίνεται σε επιλεγμένους διαδικτυακούς τόπους. Ο τρόπος επεξεργασίας των Web Clipping διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Εδώ σας παρέχουμε δύο δείγματα Web Clipping. Το πρώτο είναι σε συνημμένο έγγραφο κειμένου που περιέχει τα δικτυακά σας αποκόμματα με συνδέσεις (link) στην ιστοσελίδα όπου βρέθηκε η αναφορά. Το δεύτερο δείγμα είναι σε μορφή κειμένου όπως θα το λαμβάνατε χωρίς επισύναψη στο σώμα του e-mail σας. Για το κάθε απόκομμα δίδεται μία σύντομη περιγραφή στη τοπική γλώσσα μαζί με το link που παραπέμπει στην ιστοσελίδα όπου βρέθηκε το απόκομμα για να δείτε το πλήρες κείμενο. Για όσους δεν είναι γνώστες της τοπικής γλώσσας παρέχονται αγγλικές μεταφράσεις / περιλήψεις, συνήθως σε Word document.


Δείγματα web clipping Download
Χώρα Λέξη κλειδί
Μεγάλη Βρετανία Drug addiction
Γερμανία Otto Rehhagel
Tif format Word doc
-
22 kb
51.1 kb -
 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin