Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > Αποδελτίωση > Social Media


Πάνω από 30.000 Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Twitter

Περίπου 440.000 Έλληνες χρησιμοποιούν το YouTube

Σχεδόν 3.000.000 χρήστες στην Ελλάδα έχουν προφίλ στο Facebook

Δε θα θέλατε να ξέρετε τι συζητάνε;


Η Clip News σας παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Social Media Monitoring


ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Η υπηρεσία Social Media Monitoring παρακολουθεί και καταγράφει οτιδήποτε σας ενδιαφέρει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από την Clip News και καινοτομεί δίνοντας σας αποτελέσματα σε τοπικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο.


ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

Η υπηρεσία παρακολουθεί τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα, το Facebook, το Twitter, το YouTube και κατΆ επιλογή μπορεί να περιλαμβάνει Ελληνικά και Κυπριακά blogs.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;


Η υπηρεσία σας προσφέρει στοιχεία για την τάση (trend) που διαμορφώνεται γύρω από τις αναφορές σας. Μπορείτε λοιπόν να δείτε άμεσα και εύκολα αν υπάρχει έντονη "κινητικότητα” γύρω από το θέμα που σας αφορά ή όχι.

Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται με διαφορετικά γραφήματα, ανά μέσο και ανά λέξη κλειδί. Επιπρόσθετα έχετε ένα πίνακα με τις αναφορές σας σε όλα τα δίκτυα, καθώς και ενεργά links προς τις αναφορές αυτές.


Με την υπηρεσία Social Media Monitoring μπορείτε να δείτε πόση επιρροή έχει ένας χρήστης, αφού σας προσφέρει στοιχεία για το πόσο ενεργός είναι (followers, likes, views κλπ), αλλά και ορισμένα δημογραφικά στοιχεία, όπου αυτά είναι διαθέσιμα.


Η υπηρεσία λειτουργεί "real time” και ανανεώνει τα αποτελέσματά σας όλο το 24ωρο.
 

Η υπηρεσία Social Media Monitoring της Clip News δεν περιορίζεται στις λέξεις κλειδιά που ορίζετε εσείς, αλλά δημιουργούμε ένα "σύννεφο” λέξεων (cloud) γύρω από ό,τι σας ενδιαφέρει, ώστε να μη χάνετε καμία πληροφορία.


ΓΙΑΤΙ;

Τα Social Media είναι ένας ζωντανός οργανισμός και εναλλάσσουν το περιεχόμενο τους διαρκώς. Μία είδηση, μία πληροφορία, ένα σχόλιο μπορεί να διαδοθεί με αστραπιαία ταχύτητα και να επηρεάσει την επιχείρησή σας, το προϊόν σας και τη φήμη σας γενικότερα. Είναι απαραίτητο να έχετε γνώση για το τι "ακούγεται” γύρω από σας στα Social Media για να μπορείτε να αντιδράσετε εγκαίρως. 

 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin