Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες > Αποδελτίωση > Internet


Η Clip News ήταν η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε στην υπηρεσία Internet Clipping και σας προσφέρει υπηρεσίες παρακολούθησης του Internet, με ελάχιστο κόστος. Η διάδοση των πληροφοριών στο Internet είναι τόσο γρήγορη και ευρεία, ώστε είναι απαραίτητη η παρακολούθηση τους με εξειδικευμένους τρόπους.


Καλύπτουμε περισσότερα από 20.000 web sites, forums, blogs από το Ελληνικό και Κυπριακό Διαδίκτυο.

Ενδεικτικά οι κατηγορίες που καλύπτουμε είναι:


Οικονομία

Κυβερνητικά site

Πολιτική

Επικαιρότητα

Φορείς του Δημοσίου

Τεχνολογία

Ιστολόγια (blogs)

Εκπαίδευση

Portal

Αθλητισμός

Vortal

Καλλιτεχνικά

Φόρουμ

Ποικίλης Ύλης

Ηλεκτρονικά περιοδικά / εφημερίδες

Υγεία


Internet Clipping


Η υπηρεσία Internet Clipping σας προσφέρει αποκόμματα από τους περισσότερους Ελληνικούς και Κυπριακούς δικτυακούς τόπους, blogs, forums κτλ (περισσότερα από 20.000). Καθημερινά ψάχνουμε για εσάς όλους τους δικτυακούς τόπους που έχουν ειδήσεις και νέα και σας στέλνουμε μέσω e-mail τα αποτελέσματα που βρέθηκαν σύμφωνα με τις λέξεις κλειδιά που έχετε δώσει.


Internet Monitoring


Η υπηρεσία Internet Monitoring σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς ποια συγκεκριμένα site ή ακόμη και συγκεκριμένες σελίδες ενός site σας ενδιαφέρουν να παρακολουθήσουμε. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε λαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα έκθεση όπου περιγράφονται οι εξελίξεις μιας περιόδου (εβδομάδα, δεκαπενθήμερο κ.λπ.), είτε λαμβάνετε καθημερινά όλο το συγκεντρωθέν υλικό.


Επίδειξη


Μπορείτε να δείτε την επίδειξη της υπηρεσίας Web Clipping πατώντας εδώ.

Σημείωση
Η δωρεάν επίδειξη είναι υπηρεσία περιορισμένης ανανέωσης περιεχομένου. Η ανανέωση των σελίδων επίδειξης με περιεχόμενο γίνεται κάθε δεύτερη ημέρα και όχι καθημερινά όπως γίνεται στην διάρκεια κανονικής συνδρομής.

 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin