Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Υπηρεσίες


Η Clip News είναι σε θέση να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης εντύπων, Social Media, Internet, τηλεόρασης, ραδιοφώνου και Διεθνών μέσων από 117 χώρες.

Καθημερινά ψάχνουμε και συλλέγουμε για εσάς όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν από όλο τον Ελληνικό Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά), από επιλεγμένες ειδησεογραφικές και ενημερωτικές διαδικτυακές πύλες (Portals)
σε Ελλάδα και Κύπρο, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας καθώς και από κοινωνικά δίκτυα ευρείας χρήσης όπως το Twitter, το Facebook και το YouTube. Ως μέλος της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες αποδελτίωσης από 117 χώρες παγκοσμίως.

Τα αποκόμματα από έντυπα μέσα, το internet, τα social media καθώς επίσης και οπτικοακουστικό υλικό από τηλεόραση και ραδιόφωνο μπορούν να συνοδεύονται με αγγλικές μεταφράσεις ή και περιλήψεις. Επίσης όλες οι υπηρεσίες της Clip News είναι διαθέσιμες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Οι υπηρεσίες αποδελτίωσης που προσφέρει η Clip News καλύπτουν και ισολογισμούς, πλειστηριασμούς και διαγωνισμούς δημοσίου. Στη διάθεσή σας έχετε και πρόσθετες υπηρεσίες όπως αρχείο εντύπων, αρχείο ισολογισμών ή αρχείο αποκομμάτων .

 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin