Την κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης Clip News εμπιστεύτηκε το TEDxThessaloniki2017 και φέτος για την παροχή υπηρεσιών αποδελτίωσης. Ως media sponsor της διοργάνωσης, η Clip News παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από έντυπα, Internet, social media, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Το φετινό TEDxThessaloniki έχει τίτλο «Reading theCompass / Διαβάζοντας την πυξίδα» και θα προσπαθήσει να βρει τη «σωστή κατεύθυνση» στη σημερινή εποχή, όπου όλες οι σταθερές  ανατρέπονται. Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα βρεθούν ομιλητές από όλο τον κόσμο που θα αναφερθούν σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνολογίας, αλλά και θέματα όπως η δημοσιογραφία δεδομένων, η σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα των χρηστών, τα δικαιώματα των ατόμων τρίτης ηλικίας και ο κόσμος της πληροφορίας και της μετάφρασής της σε αριθμούς.

«Για δεύτερη χρονιά φέτος, η Clip News στηρίζει το TEDxThessaloniki αυτή τη μοναδική διοργάνωση για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στη σημερινή εποχή, οι εξελίξεις είναι όντως ραγδαίες, σε όλους τους τομείς. Η Clip News παρακολουθεί από κοντά τις τεχνολογικές αλλαγές και καινοτομίες που επηρεάζουν το τοπίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να παρέχει στους συνδρομητές της, την ‘πυξίδα’ που χρειάζονται για να αναλύσουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν,» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Clip NewsΑργυριάδης Θεόφιλος.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!