«Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Clip News AE, κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης, στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει ο «ΜΕΑΣ Τρίτων» το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σύσσωμη η Clip News θα λάβει μέρος στον αγώνα δρόμου 5 χλμ με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Η Clip News καλύπτει τις ανάγκες της διοργάνωσης, προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το Internet, τα Social Media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επίσης, η εταιρεία θέλοντας να προωθήσει το πνεύμα του αθλητισμού χορηγεί τη συμμετοχή των εργαζομένων της στη διοργάνωση. Με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!» εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5 χλμ.

«Σταθερά, για τέταρτη χρονιά, η Clip News στηρίζει αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Η συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας μας αυξάνει κάθε χρόνο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε το πνεύμα του αθλητισμού,» δήλωσε ο πρόεδρος της Clip News, Θεόφιλος Αργυριάδης.


Σχετικά με την Clip News:

Η Clip News δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες συλλογής και διαχείρισης αποκομμάτων από το 1992, με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από τον Τύπο, το Internet, τα Social Media, το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση, καθώς και υπηρεσίες ανάλυσης δημοσιότητας και reporting. Από το 2002 είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), παρέχοντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλο τον κόσμο.  

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο Newsletter της Clip News για να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες έρευνες δημοσιότητας για διάφορους κλάδους και άλλα νέα.

You have Successfully Subscribed!