Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Εντύπων,
  Social Media, Internet, Τηλεόρασης,
  Ραδιοφώνου και Διεθνών Mέσων
 
  Newsletter
Μηνιαίο newsletter με θέματα που αφορούν τα Μ.Μ.Ε. και τις υπηρεσίες μας.
 
  Το e-mail σας:
 
 
Εγγραφή
 
Διαγραφή
 
 
  EasyPay

Το winbank easypay είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών και εισπράξεων της Τράπεζας Πειραιώς που σε συνεργασία με την Clip News προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές μας τη δυνατότητα για εξ' αποστάσεως πληρωμές.
 
 
Επισκεφτείτε το https://www.easypay.gr/clipnews.pay ή τηλεφωνήστε στο 801 802 803 804 και εξοφλήστε τις συνδρομές σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά χωρίς να είστε κατ' αποκλειστικότητα πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς.
Πληρωμές μέσω του winbank easypay
Μέσω του winbank easypay μπορείτε να διεκπεραιώνετε τις πληρωμές σας με χρέωση:
Της πιστωτικής σας κάρτας VISA και MASTERCARD της χρεωστικής σας VISA Electron οποιασδήποτε Τράπεζας ή
Του Τραπεζικού σας Λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς
 

Η διαδικασία πληρωμής είναι πάρα πολύ απλή και μπορεί να γίνει
μέσω internet από τον δικτυακό τόπο
https://www.easypay.gr/clipnews.pay, συμπληρώνοντας τα προκαθορισμένα πεδία της πληρωμής
είτε
καλώντας στο 801 802 803 804 ή 210 32 88 000, αναφέροντας την επωνυμία της Clip News ζητώντας να διεκπεραιωθεί η πληρωμή σας μέσω τηλεφωνικού αντιπροσώπου προσδιορίζοντας τα στοιχεία της πληρωμής.

Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους συνδρομητές μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Εγγραφή στο winbank easypay (Προαιρετικά)
Η εγγραφή σας στην υπηρεσία πραγματοποιείται μέσα από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας επιλέγοντας το «Εγγραφή για χρήση του winbank easypay» και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Αμέσως μετά, η υπηρεσία θα σας αποστείλει τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο email που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.
Ως εγγεγραμμένο μέλος, η υπηρεσία winbank easypay σας παρέχει μοναδικές δυνατότητες όπως να παρακολουθείτε την ιστορικότητα όλων των πληρωμών σας με κάθε λεπτομέρεια, να ορίζετε μεταχρονολογημένες και επαναλαμβανόμενες εντολές πληρωμής, να παρακολουθείτε online την κατάσταση όλων των εντολών πληρωμών που καταχωρείτε, να αποθηκεύετε τις πληρωμές σας και τις πιστωτικές σας κάρτες με «φιλικές ονομασίες» και πολλές ακόμα λειτουργικές δυνατότητες.
Τις πληρωμές σας μπορείτε επίσης να τις πραγματοποιείτε χωρίς να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Και στην περίπτωση αυτή, εκτελείτε τις πληρωμές σας όποια στιγμή το επιθυμείτε και αμέσως μετά λαμβάνετε επιβεβαίωση εκτέλεσης πληρωμής στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε.

Επιλέξτε το winbank easypay για τις πληρωμές σας και κερδίστε:

 • Ευκολία και χρόνο

 • Επιλέξτε να εκτελείτε τις πληρωμές σας από έναν και μοναδικό χώρο, εξ αποστάσεως, όλο το 24ωρο, χωρίς να χάνετε χρόνο σε μετακινήσεις και «ουρές».
 • Ταχύτητα

 • Η πληρωμή σας εκτελείται γρήγορα και ενημερώνεστε άμεσα για την επιτυχία της πληρωμής σας.
 • Ασφάλεια

 • Όλες οι πληρωμές εκτελούνται στα ασφαλή συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών της winbank της Τράπεζας Πειραιώς. Για περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας μπορείτε να ενημερωθείτε στην διεύθυνση
  www.easypay.gr
 • Εξυπηρέτηση

 • Το call center της υπηρεσίας είναι διαρκώς στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή βοήθεια στην εκτέλεση των πληρωμών σας.
 • Προνομιακή Τιμολόγηση στα έξοδα πληρωμής

 • Όλες οι πληρωμές εκτελούνται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση από το winbank easypay.

Συχνές ερωτήσεις

 
 
 
 
 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Follow us: ClipNews Facebook  ClipNews Twitter  ClipNews Youtube  ClipNews Flickr  ClipNews Linkedin